O nama

O sajmu Lignum Tech

Lignum Tech je događaj godine za one koji se bave preradom drva i proizvodnjom namještaja. Tu se na jednom mjestu mogu naći proizvođači i ponuđači strojeva i alata za preradu drva i proizvodnju namještaja kao i najnoviji materijali koji će obilježiti nastupajuću sezonu u proizvodnji namještaja.

Sajam se održava uz potporu članica Hrvatskih interijera, udruženja hrvatskih proizvođača namještaja i opreme i jedinstveno je mjesto u regiji na kojem će se u tri dana susresti brojni specijalizirani ponuđači strojeva, opreme i repromaterijala sa više tisuća poslovnih posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Prateći program usmjeren je na praktične informacije vezane uz preradu drva i proizvodnju namještaja, kao i digitalnu transformaciju ili outsourcing u navedenim industrijskim granama. Najavljujemo i praktične radionice i demonstracije proizvodnih procesa i korištenja dijela izloženih proizvoda u konkretnim proizvodnim procesima.

Organizator

Hrvatski interijeri
Udruženje hrvatskih proizvođača namještaja
OIB: 72423208049

10 410 Velika Gorica, Pleška 45

E-mail: info@lignum-tech.net
Telefon: 01 6265 262
Mobitel: 091 557 97 23

 
Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja, ova stranica koristi kolačiće.