Izlagači

Postanite izlagač Lignum Tech sajma

Pozivamo Vas da postanete izlagač prvog velikog sajma strojeva i repromaterijala koji se održava u Rovinju. Posjetitelji Sajma su profesionalci iz regije koja obuhvaća: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju. Mogućnost da dobijete povratne informacije od Vaših kupaca, educirate zaposlenike, pronađete trgovce ili prodajne predstavnike, dodatno ojačate imidž tvrtke na tržištu, stvorite dobru bazu podataka i u konačnici – podržite svoju industriju u ovo, po svemu, zahtjevno vrijeme – dovoljni su razlozi da postanete ponosni izlagač sajma Lignum Tech.

No posts were found for provided query parameters.

Zašto izlagati?

Vjerujemo da znate da postoji sto razloga zašto sudjelovati na sajmovima, mi ćemo pokušati obuhvatiti nekoliko najvažnijih.

Direktna komunikacija s potencijalnim kupcima

Direktna komunikacija s potencijalnim kupcima – danas je više nego ikada važan taj socijalni kontakt. U drvnoj branši i industriji namještaja, posebno u segmentu prodaje strojeva i alata, presudna je mogućnost demonstracije i direktne komunikacije s onima koji traže najbolje za svoj posao.

Prezentacija novih proizvoda i usluga

Prezentacija novih proizvoda i usluga, novih načina korištenja ili namjene postojećih proizvoda u sektoru prerade drva i proizvodnje namještaja uvijek je vrlo važno. Vaši kupci, vlasnici malih i srednjih poduzeća koji su često okupirani svakodnevnim radnim zadacima ne stignu dovoljno educirati o novitetima na tržištu – iskoristite priliku za to na Sajmu.

Otvaranje novih tržišta

Otvaranje novih tržišta što je na Lignum Tech sajmu jedan od naglasaka na kojima će ustrajati i Organizator – cijela regija je praktički novo tržište ponude jer postoji tendencija povećanog otvaranja novih ili modernizacije postojećih pogona. Globalna zbivanja sve više miču u stranu Kinu kao dobavljača drvnih proizvoda i namještaja, razvijena Europa se okreće manje razvijenim dijelovima u kojima postoji mogućnost kvalitetne i povoljne izrade potrebnih dijelova ili proizvoda.

Mogućnosti za financiranje nabavke opreme iz EU fondova

Sredstva koja su namijenjena za proizvodni sektor i zelenu i održivu proizvodnju od 2021. do 2027. poduzetnicima otvaraju ogromne mogućnosti za financiranje nabavke opreme iz EU fondova, ne samo za zemljama članicama nego i budućim članicama kojih je među nabrojenim zemljama regije priličan broj.

Uspoređivanje s konkurencijom

Na sajmu Lignum Tech se možete usporediti s konkurencijom, informirati se o njoj i donijeti zaključak da ste dominantni na tržištu što Vašem brendu daje dodatnu vrijednost.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja, ova stranica koristi kolačiće.